Nemsokára debütálhat a Honor 60 széria

0

Annak ellenére, hogy a Honor 50 még csak a közelmúltban jutott el az európai piacokra, a brand hamarosan leleplezi a folytatást, vagyis a Honor 60 sorozatot. A hírek szerint a széria három készüléket foglal majd magában, ezek a Honor 60, a Honor 60 Pro, valamint a Honor 60 SE modellek.

Nemrég megjelent előzetes képek alapján november 22-én, vagyis most hétfőn kerülnek leleplezésre a Honor 60 telefonok.

Egyelőre nem sokat tudni a készülékekről, de például az ismert, hogy az SE variáns olyan akkumulátort kaphat, ami a 40 wattos töltést támogatja, míg az alapmodell és a Pro verzió kompatibilis lesz a 60 wattnál nagyobb teljesítményre képes töltőkkel is.

Azt egyelőre nem tudni, hogy gyorstöltés szempontjából a Honor 60 Pro felülmúlja-e a jelenleg kizárólag Kínában kapható Honor 50 Pro 100 wattos töltési metódusát, de azért pár jellemző már szóba került a pletykákban.

Állítólag a készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészlet végzi majd a számításokat, az akkumulátor pedig 4500 mAh kapacitású lehet. Beszélnek továbbá 5 képrögzítőből álló hátlapi kamerakészletről, valamint egy kivágással tarkított megjelenítőről is, de ezekkel kapcsolatban konkrétumokat még nem publikált senki.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid