Június 12-én új HTC mobil érkezik

0

A HTC tajvani idő szerint reggel 8:00 órakor új okostelefont mutat be június 12-én. A gyártó publikált egy kedvcsináló plakátot a Facebook-profilján, amely bár nem árul el részleteket a készülék kapcsán, a feltételezések szerint az U24 Pro hivatalos bejelentésére lehet számítani aznap.

Mondhatni hónapok óta tudunk a HTC U24 Pro érkezéséről, amelyet először áprilisban láthattunk a Google Play Console adatbázisában. Nagy az esélye annak, hogy ezt a bizonyos készüléket leplezik le. Az okostelefon egy Full HD+ felbontású megjelenítővel érkezhet, amelynek takarásában Snapdragon 7 Gen 3 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, ezt 12 GB RAM egészíti ki. Azt is tudjuk, hogy a mobil már a legelső bekapcsolást követően Android 14 operációs rendszert fog futtatni, illetve támogatni fogja a Bluetooth 5.3 szabványt.

A készülék egyértelműen a tavaly májusban leleplezett U23 Pro folytatása lesz, úgyhogy valóban elérkezett az ideje annak, hogy a gyártó hivatalosan is leleplezze.

Ami az okostelefonokat illeti, a HTC eléggé takaréklángon van mostanában, nem igazán dobott piacra túl sok készüléket, de az U-szériát úgy tűnik, életben szeretnék tartani. Ugyanakkor a sorozatba tartozó mobilokat csak néhány kiválasztott régióban forgalmazzák, ami fölöttébb sajnálatos.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid