K21 okosóra bemutató – IP68-as vízállóság, lázmérő és 7 napos üzemidő filléres áron

0

A K21 okosóra egyik érdekessége, hogy beépített hőmérővel rendelkezik, de emellett még vízálló külső borítással, 24 órás pulzusméréssel, Bluetooth 5.0 modemmel, és egy rakás más klassz opcióval bír. A készülék most nagyon jó áron kapható, ezért úgy gondoltuk, hogy egy rövid bemutatót megérdemel.

A K21 okosóra most 20,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházának jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 6.500 Ft-ot jelent. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt vámolással sem kell számolni. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső

A készülék külső borítása megfelel az IP68 minősítésnek, tehát el lehet vele menni úszni, és alapesetben a por sem tehet kárt a belsejében szolgálatot teljesítő finom elektronikában.

Ami a méreteket illeti, ez egy 43 grammos, 45 mm átmérőjű, és 10,8 mm vékony szerkezet. A K21 képernyője 1,3 hüvelykes, ezen a felületen 240 x 240 pixel sorakozik.

A megjelenítő kerek kialakítást kapott, és bár nyilván ez ízlés kérdése, szerintünk így sokkal közelebb áll a klasszikus órák formatervéhez, ami ad némi időtálló eleganciát ennek az egyébként relatíve filléres eszköznek. Az okosóra gyártásakor igényes ABS műanyagot használtak.

Funkciók

Az első és legfontosabb funkció az óra kapcsán nyilván a testhőmérséklet mérés, ezt nem tudjuk, hogy mennyire pontos, de amennyiben megközelítőleg jól kalkulál, akkor elég hasznos lehet a mindennapokban. Emellett kapunk 24 órás pulzusmérést, lépésszámlálást, alvásmonitorozást, és persze számos sport üzemmódot, amelyeket elsősorban az aktív életet élők fognak igazán értékelni.

A K21 burkolata alatt Bluetooth 5.0 chip teljesít szolgálatot, és az óra képes szinte bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató eszközzel stabil vezeték nélküli kapcsolatot létesíteni.

Ha ez megtörtént, értesítéseket fogunk kapni a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről, és a különböző alkalmazások értesítéseiről sem fogunk lemaradni a K21-nek köszönhetően.

A K21 képes irányítani a párosított okostelefon vagy táblagép multimédia lejátszóját, illetve a képrögzítő egységét. Természetesen az olyan szokásos és alapvető lehetőségek is megtalálhatóak a felhozatalban, mint az ébresztés, a naptár, az időjárás információ vagy a stopper. A K21 egyedi rendszert futtat, amelyhez elérhető egy telefonos applikáció is, ennek segítségével szinkronizálhatók az adatok, illetve új számlapok tölthetők le, számos egyéb opció mellett.

Üzemidő

Az okosóra burkolata alatt egy 230 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a már megszokott kétpines mágneses kábellel tölthető, és a gyártói előírások értelmében 30 napos készenlétet, illetve normál felhasználás mellett akár 7 napos működési időt képes biztosítani. A töltési folyamat nagyjából másfél órát fog elrabolni az életünkből.

A K21 okosóra tehát a már említett 20,99 dollárért rendelhető a Tomtop webáruházából, ami 6.500 Ft-ot jelent hazánk pénzére átszámítva. A szállítás ingyenes, és a kis összeg miatt vámolással sem kell számolni. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni a készülékből, akkor kattints bátran erre a linkre!

Ez is érdekelhet: Olcsó magyar nyelvű okosórák válogatása

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid