Magyarországon is elindult a Play Áruház havidíjas előfizetése, a Google Play Pass

0

A Google nagyjából egy éve vezette be a Play Áruház előfizetéses rendszerét, a Play Pass-t, amely havidíjért cserébe rengeteg apphoz és játékhoz ad hozzáférést, amiket már nem kell külön megvásárolnunk, ráadásul megszabadulhatunk a hirdetésektől és az alkalmazáson belüli vásárlásoktól is. Most végre hazánkban is elérhetővé vált a szolgáltatás, mutatjuk a részleteket!

A Google Play Pass az első hónapban ingyenes, a próbaidőszak után pedig havi 1.890 Ft-ba kerül, vagy éves előfizetés esetén 11.499 Ft-ba (~960 Ft/hó). A jelentkezés menete:

  • Nyisd meg a Google Play Áruház alkalmazást
  • Koppints a Menü ikonra, majd a Play Pass lehetőségre (a napokban fog megjelenni, valószínűleg nem egyszerre mindenkinél)

A további részleteket megtalálod a Google sajtóközleményében, amit bemásoltunk ide:

 

Megérkezett Magyarországra a Google Play Pass

Appok és játékok, hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül

Budapest, 2020. október 1. – A héten elérhetővé válik Magyarországon a Play Pass, a Google Play Áruház új előfizetéses szolgáltatása, amellyel több száz alkalmazáshoz és játékhoz férhetnek hozzá az előfizetők – mindezt hirdetések, alkalmazásokon belüli vásárlások és előzetes fizetések nélkül. A havonta bővülő gyűjteményben találunk olyan ismert címeket, mint a Monument Valley, a Terraria és a Star Wars: Knights of the Old Republic, de felfedezhetünk olyan kevésbé ismert alkalmazásokat is, mint a LIMBO, a This War of Mine, vagy a Teslagrad.

A Google Play célja mindig az volt, hogy összekössön minket a legjobb alkalmazásokkal, játékokkal és más digitális tartalmakkal. Viszont a játékokra is igaz, hogy ahány ember, annyi szokás, ezért a Google egy olyan új megoldást szeretett volna kínálni, amellyel mindenki élvezheti a digitális élmények sokaságát. A Google örömmel jelenti be a Play Pass magyarországi indulását.

A Play Pass egy előfizetéses szolgáltatás, amely több száz alkalmazáshoz és játékhoz ad teljes hozzáférést – mindezt hirdetések, alkalmazáson belüli vásárlások és előzetes fizetések nélkül. A Play Pass olyan kiváló minőségű, válogatott klasszikusok gyűjteményét kínálja, mint a Sonic the Hedgehog, a vadonatúj Levelhead, vagy a Marvel Pinball. De olyan hasznos alkalmazások is megtalálhatók benne, mint a Photo Studio Pro, és a kínálat havonta új alkalmazásokkal és játékokkal bővül.

A Play Pass a héten jelenik meg Magyarországon Android-eszközökön, és hamarosan további országokban is elérhetővé válik. Az egyhónapos próbaidőszak után választhatjuk a havi feliratkozást 1 890 Ft/hónap áron, vagy dönthetünk a kedvezményes éves előfizetés mellett, ami mindösszesen 11 499 Ft.

Közkedvelt és felfedezésre váró alkalmazások és játékok

A Play Pass gyűjtemény több száz alkalmazást ölel fel, a kikapcsolódást szolgáló játékoktól kezdve a hatékonyságot segítő appokig. Talán a Monument Valley alkotói fogalmazták meg a legjobban: „A Play Pass arra ösztönzi az embereket, hogy kipróbáljanak olyan új élményeket is, amikkel máskülönben nem találkoznának” – mondta Maria Sayans, az Ustwo játékok vezérigazgatója.

A gyűjteményben találunk olyan ismert címeket, mint a Monument Valley, a Terraria és a Star Wars: Knights of the Old Republic. De olyan kevésbé ismert tételeket is tartalmaz az előfizetés, mint a LIMBO, a This War of Mine, vagy a Teslagrad. A havonta érkező új tartalmakkal – köztük a Play Pass-on debütáló Olo Loco and Bright Paw, a Phoshor Dakka Squadron-ja és a Team17 Worms sorozata – a Play Pass mindig kínál új, felfedezésre váró tartalmakat.

Annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen megtalálni ezeket az alkalmazásokat, a Google egy új Play Pass fület hozott létre az előfizetők számára. A Play Pass alkalmazásai és játékai megtalálhatók a Play Áruházban is – a Play Pass „jegy” megkeresésével. Play Pass előfizetéssel a Play Pass honlapján, vagy a Play Áruház jegyével elérhető alkalmazások mindegyike korlátozások nélkül használható.

Ossza meg családjával

Csakúgy, mint a Google Play Családi könyvtárban, a családfelelősök akár öt másik családtaggal is megoszthatják a Play Pass előfizetésüket. Minden családtag külön-külön férhet hozzá a Play Pass szolgáltatáshoz, így a tagok letöltései nem befolyásolják egymás felhasználói élményét. A Play Pass családbarát alkalmazások és játékok nagy választékát kínálja a család minden tagja számára – a Toca Bocától a Learny Landig.

Kezdjük!

Amint elérhetővé válik a Play Pass, a felhasználók el is indíthatják a próbaverziót, ha egy Android eszközön belépnek a Play Store Áruházba, ahol a bal felső menüt lenyitva megtalálják a Play Pass lehetőséget.
További információért látogasson el ide. Jó szórakozást!

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid