Ilyen lehet a Huawei hajlítható kijelzős kagylómobilja

0

Jelenleg nem sok hajlítható okostelefon van forgalomban, és közülük is csak kevesen igyekeznek a régi kagylómobilokat idéző formatervvel a vásárlók kedvére tenni, holott egyébként erre szemlátomást volna igény. A RAZR 2019 és a Samsung Galaxy Z Flip mellé azonban hamarosan egy újabb okostelefon érkezhet, mégpedig a Huawei felől, a kínai gyártó ugyanis nemrégiben levédetett egy szabadalmat, amiben egy pontosan ilyen mobil koncepciója látható.

A készülék ötletét, formatervét a kínai szellemi tulajdonokkal foglalkozó irodánál védette le a Huawei, és bár nyilván a hardveres jellemzőkről nem tudni meg sokat, a telefon kialakítását elég jól szemügyre vehetjük a mellékelt képeknek köszönhetően.

A telefon belső oldalán az első, amit azonnal észre fogunk venni, az az igencsak méretesre sikeredett szenzorsziget, vélhetően itt foglal helyet az előlapi kamera, esetleg az arcfelismeréshez szükséges egyéb érzékelők. A mobil jobb oldalán találni a bekapcsoló, valamint a hangerő szabályzó gombokat, előbbi vörös színnel jelzett.

A hátoldalon a bal felső sarokban egy kamerakészlet virít, ami el van különítve a LED villanótól, valamint látni itt egy felületet, ami valószínűleg egy másodlagos külső megjelenítő lehet.

A telefon nyitott állapotban teljesen laposnak tűnik, a zsanérok pedig a konstrukció közepén foglalnak helyet, és ami igazán jól mutat, hogy a készülék összecsukott helyzetben is teljesen laposnak tűnik, nem marad hézag középen.

Egyébként épp nemrég védette le a Huawei a Mate V nevet, ami nem lehet véletlen. Jó eséllyel pont erre a mobilra vonatkozik, amely egy teljesen új szériának az első tagja lehet.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid