Kameraközpontú csúcsmobil lehet az Oppo R9

0

Az Oppo közzétett egy kedvcsináló plakátot, amivel kvázi hivatalosan is megerősítette az R9 létezését. A kínai nyelvű szöveg egy kameracentrikus készülék érkezésére utal, amiről persze már lehetett hallani ezt-azt. 

Sajnos az Oppo semmi egyebet nem osztott meg velünk a fényképezés fontosságán, illetve a mobil létén túl, így egyéb jellemzők megismerésében kénytelenek vagyunk a szóbeszédre hagyatkozni. Tavaly kiszivárgott képek szerint a készülék elég erőteljesen az Apple iPhone 6S Plus-ra fog hajazni, persze ezt nyilván még nem érdemes véresen komolyan venni.

oppo r9 teaser

A specifikációkról a következőket hallani: Snapdragon 820 lapka, 6 hüvelykes QHD kijelző, 3 avagy 4 GB RAM, 64 GB-os belső tárhely. Kamerák tekintetében 21 megapixeles elsődleges és 13 megapixeles előlapi szenzorról pletykálnak. A 3700 mAh-s teleppel felvértezett Opoo R9 Android 6.0-t futtathat. A cég által közzétett plakát szerint a mobilt március 17-én fedik fel, tehát nincs sok hátra, hogy megtudjuk, mennyire voltak pontosak a híresztelések.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid