Samsung Galaxy A9 Pro az AnTuTu adatbázisában

0

A Samsung Galaxy A9 Pro már elég közel lehet a debütáláshoz, hiszen rendre feltűnik különféle benchmark programok adatbázisában. A legutóbb a GFXBench jóvoltából vethettünk egy pillantást a specifikációkra, most viszont a még ismertebb és népszerűbb AnTuTu-nak köszönhetően végezhetünk némi összesítést arról, hogy miben is különbözik a Pro variáns a “sima” A9-től. 

Elsőnek máris vehetjük akár az elsődleges kamerát, ami a korábbi 13 megapixeles felbontásról 16 megapixelre váltott. A szelfik is vélhetően szebbek lesznek, hiszen 5 helyett 8 megapixeles szenzor dolgozik majd az előlapon.

gsmarena_002(1)

A készülék 4 GB RAM-mal igyekszik méltó lenni a nevéhez csatolt Pro utótagra, de ezzel ki is merült a ráncfellvarrt elemek listája. A többi jellemző mind a Galaxy A9-et idézi, tehát marad a Snapdragon 652 lapka és a 32 GB-os belső tárhely.

Samsung Galaxy A9

Samsung Galaxy A9

Ha visszaemlékezünk a GFXBench adatbázisából kiemelt adatokra, akkor eszünkbe juthat még az 5.5 colos kijelzőméret. Azt persze felesleges magyarázni, hogy a szintetikus tesztprogramok nem mindig pontosan közlik le a paramétereket, így sokkal valószínűbb, hogy az A9 Pro is 6 hüvelykes lesz. Akárhogy is, a kérdéses megjelenítőn 1920×1080 képpont jeleníti meg a tartalmat. A készüléken a teszt futtatásakor egyébként Android 6.0.1 Marshmallow rendszer futott.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid