6 kamerával és tollal jöhet a Huawei Mate X2

0

Tavaly februárban jelentették be a Huawei első hajlítható okostelefonját, a Mate X-et, majd szeptemberben a kínai cég levédetett egy másik szabadalmat az Egyesült Államok szellemi tulajdonokkal foglalkozó hivatalánál, amiben egy stylus támogatással bíró hajlítható mobil koncepciója szerepelt. Most egy újabb flexibilis készüléket tartalmazó dokumentáció került napvilágra, és könnyen lehet, hogy a Huawei Mate X2 szerepel a kérdéses iratokban.

A szabadalmi dokumentumokban lévő ábrákon egy Mate X-et idéző formatervet lehet látni, de azért akadnak jelentős különbségek. Az itt megtekinthető telefon befelé hajlik, vagyis belül van a kijelző összezárt állapotban, akárcsak a Galaxy Foldnál, így védettebb a panel. A terveken az is jól kivehető, hogy összesen 6 kamera van az újdonságon, kettő elöl, négy pedig hátul.

 

Az készülék oldalán található sáv egy másodlagos megjelenítőt is magában foglal, ez összezárt állapotban is látszani fog, és ebben a vastagabb részben lesz a mellékelt stylus helye is. A szabadalmi dokumentumokhoz tartozó ábrákon egészen jól kivehető, miként is festhet majd ez a bizonyos készülék, ami talán a Mate X2 lesz.

Persze akárcsak minden más hasonló szabadalmi dokumentum és idő előtt kiszivárgott ötlet esetében, most is fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy egy levédett koncepció nem feltétlenül jelent olyan termeket, amivel végül a vevők is találkozni fognak. Az viszont biztos, hogy vannak ilyen irányú tervei a Huaweinek, és valószínűleg sokan örülnének neki, ha végül tényleg ilyen lenne a Mate X2, hiszen egy kiforrottabb és sokoldalúbb eszköznek tűnik a vázlatok alapján.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid