A kamerákra fókuszál az új LG Ray

0

A legújabb LG mobil, az LG Ray X190 a tömegek igényeit hivatott kielégíteni. A készülék hasonló az LG G4 Stylus-hoz, 5.5 colos kijelző és az árához képest egészen meggyőző kamerakiépítés jellemzi.

A készülék alumínium hatású műanyag burkolatot kapott, és természetesen a hardveres gombok ezúttal is a hátoldalon vannak. A mobil háza 9.3 mm vastag, belsejében egy 3000 mAh-s telep rejtőzik. A kijelző felbontása HD, ami 267 ppi-s képpontsűrűséget eredményez. A telefon nem képes az LTE hálózatokra fellépni, a tulajdonosnak be kell érnie a 3G adta lehetőségekkel.

lg ray

A hátoldalon egy Full HD videók rögzítésére alkalmas, 13 megapixeles kamera található, míg az előlapon egy 8 megapixeles képrögzítő apparátus teszi a dolgát. A dél-koreaiak készüléke Android 5.1 Lollipop rendszert futtat, és kapunk pár hasznos extra funkciót (Knock Code, Gesture Shot stb.).

Hardveresen egy eléggé alsóházas ajánlatot képvisel az LG Ray: MediaTek MT6592M chipset (ez egy nyolcmagos megoldás, de nem túlzottan friss), 1 GB RAM, a háttértár mérete pedig még nem ismert. A készülék Oroszországban kezdi meg pályafutását, ott 15000 rubelbe, vagyis átszámítva 232 dollárba kerül.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid