Szinte kiakasztotta az AnTuTut az új Huawei Mate 8

0

A Huawei tegnap mutatta be új csúcsmobilját, a Mate 8-at, és valakinek máris sikerült lefuttatni rajta az AnTuTu tesztjét. Az eredmény több, mint meglepő, persze pozitív értelemben.

A Mate 8-ról már korábban is szivárogtak ki AnTuTu eredmények, és az akkori, felehetően még félkész szoftverrel 79 ezer pont körül teljesített a készülék. Már ez is elég lenne a legerősebb mobilnak járó címhez, hiszen az Exynos 7420 hajtotta mobilok (Meizu Pro 5, Galaxy Note 5, Galaxy S6…) 70.000 pont környékén mozognak.

Huawei-Mate-8-official-images

A legfrissebb hírek szerint azonban a Mate 8 nem kevesebb, mint 94.250 pontot ért el az AnTuTu tesztjén. Persze nem árt fenntartásokkal kezelni az infót, de ha ez igaz, akkor valami elképesztő optimalizációt vitt véghez a Huawei pár hét alatt.

Huawei-Mate-8-benchmark-post-launch-1

A Mate 8 egyébként egy igazi szörnyeteg lett, és nem csak a mérete miatt. Az unibody fémház egész karcsúnak hat, és egy hatalmas 6 colos full HD kijelzőt kapunk rendkívül vékony kávával. A brutális teljesítményért a Kirin 950-es lapka felel, ami jelenleg a legerősebb mobilos hardver a piacon, hiszen a fő vetélytársai még nem érkezek meg (Helio X20, Snapdragon 820 és Exynos 8890). További részletek a Mate 8 bemutató cikkünkben.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid