Kapott egy új nézetet a Google Térkép, ami sokszor hasznos lehet

0

A Street View, vagy magyarul Utcakép a Google Térkép egyik legmenőbb funkciója, és most ezzel kapcsolatban kapott egy érdekes újítás a mobilos alkalmazás.

A legtöbbször a normál térkép vagy a műhold nézetet használjuk a Google Maps-en, most azonban a Rétegek jelre kattintva megjelent egy úgy opció, az Utcakép (böngészőben már van egy ideje, de az alkalmazásban eddig nem volt).

Ha rábökünk az Utcakép nézetre, akkor azonnal látni fogjuk, hogy melyek azok a helyek, ahol járt a Google autója (vagy embere gyalogosan), és lefotózta azt 360 fokban.

Miért is jó ez? Sokszor előfordulhat olyan helyzet, például lakásvásárlás vagy nyaralás előtt, hogy be szeretnénk járni egy környéket virtuálisan a Street View segítségével. A lefedettség azonban nem 100%-os, számos helyeket kihagyott a Google, és az új funkcióval egy jól átlátható képet kapunk arról, hogy merre találunk utcaképet. Így már nem kell centiről centire haladva kijelölni az egyes pontokat, hogy vajon feldob-e az adott helyen a program elérhető 360 fokos képet.

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid