Kiderült, mikor érkezik a 6000 mAh-s teleppel szerelt Samsung Galaxy M30s

0

Már egy ideje lehet hallani a Samsung Galaxy M30s-ről, ami ha megjelenik, a dél-koreai gyártó eddigi legnagyobb akkumulátorával szerelt okostelefonja lesz a Galaxy M20s-sel egyetemben. Végre az is kiderült, mikor debütál a méretes teleppel felszerelt készülék, és igazából nem is kell már sokat várni rá. A mobil szeptember 18-án érkezik, de sajnos van egy rossz hírünk. 

A középkategória egyik legvagányabb ajánlata lehet a telefon, amelynek fontosabb jellemzői egy Android Enterprise listázásban már feltűntek korábban. A Samsung Galaxy M30s megjelenítője 6,4 colos lesz Super AMOLED panellel, szóval telt színekben nem lesz hiány. Korábbi GeekBench teszteredmények alapján azt is tudjuk, hogy a készülék lelke egy Exynos 9610 chipset lesz, bár vannak olyan pletykák melyek szerint az újabb, 9611-es modell kerül telefon burkolata alá. A rendszermemória kapacitása 4 GB, míg a belső tárhelyé 128 GB lesz, utóbbit valószínűleg majd tovább lehet bővíteni. 

A Samsung Galaxy M30s hátlapján triplakamerás képrögzítő berendezés feszíthet, melynek elsődleges szenzora 48 megapixeles felbontással bírhat, a másik két érzékelőt illetően egyelőre nincs semmilyen információnk. Azt viszont tudni, hogy a mobil Android 9.0 Pie operációs rendszert futtathat, mégpedig a gyártó saját fejlesztésű One UI felhasználói felületével karöltve. A végére jöjjenek a szomorú hírek, a Samsung akkubajnok telefonja a hírek szerint Amazon India exkluzív lesz (vagyis Európában jó eséllyel nem jelenik meg), az ára pedig valahol 190 és 250 euró között alakulhat, természetesen helyi valutából átszámítva.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid