Renderképeken a Huawei Mate 30 Pro – nem csak a jack csatlakozó hiányzik róla

0

Ahogy közeledik a Huawei új csúcsmobiljának bemutatója, úgy szivárog ki egyre több részlet, most például számos rendekép és egy renderelt videó érkezett, amelyek érdekes dizájnról tanúskodnak.

Az alábbi képek és a videó az egyik ismert kiszivárogtatótól, @OnLeaks-től származnak, de fontos megjegyezni, hogy ezek még nem hivatalos sajtóanyagok. Ennek ellenére már nagyon közel állnak a végleges külsőhöz, ugyanis a pontos méretek és dizájn alapján készültek.

Egyértelműen látszik, hogy nagyon vékony lesz a káva, és marad a viszonylag széles notch, valamint a hajlított kijelző. A hátlapi kamerák dizájnja már eddig is ismert volt, ám most további megerősítést nyert a kör alakú elrendezés. A jack csatlakozó hiányán sem kell meglepődni, az viszont már érdekesebb, hogy nem látszanak a hangerő szabályozó gombok a képeken. Jó esély van rá, hogy ezek helyét egy érintésérzékeny felület veszi át oldalt.

A forrás szerint a mobil 158,1 x 73,6 x 8,7 mm-es lesz, bár a kiálló kamerák miatt itt 9,7 mm-re nő a vastagság. Így a készülék valamivel magasabb, szélesebb és vastagabb is lesz az elődjénél.

A Huawei Mate 30 mobilok bemutatója szeptember 19-én lesz, és a Pro változat esetében számítunk egy Kirin 990 processzorra, 5G támogatásra, 4500 mAh-s aksira, valamint 55W-os gyorstöltésre. Az Android rendszer szinte biztosra vehető, de lehetséges, hogy a Huawei kénytelen lesz Google-szolgáltatások nélkül kiadni az új modelleket az Egyesült Államok szankciói miatt.

Forrás: Pricebaba

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid