Karácsonyi akciók a LightInTheBox oldalán

0

Újabb karácsonyi akcióról számolhatunk be nektek, mivel a LightInTheBox-nál is kezdetét vette az ünnepi időszak, melynek köszönhetően folyamatos akciókra számíthatunk.

A promóciós oldalon több érdekes dolgot találhatunk. Ebből kiemelnénk az Hourly Super Sale-t, Ennek keretein belül akár 30-50%-kal is olcsóbban juthatunk hozzá az adott termékekhez, a választék pedig óránként cserélődik.

A kuponok is jól jönnek, ezekből pedig rögtön hármat is kapunk, melyek segítségével egész komoly kedvezménnyel vásárolhatunk.

Ha esetleg nincs ötletetek, hogy milyen mobilt válasszatok, akkor íme néhány általunk favorizált modell:

Az új OnePlus mobil megjelenésével most még jobb áron lehet hozzájutni a OnePlus 6-hoz. Mivel minden téren egy igazi prémium mobilról van szó, így nyugodt szívvel ajánljuk a maximalistáknak is.

 

Ha nem tudtok vagyonokat költeni mobilra akkor sem kell aggódnotok. A Mi A2 Lite hatalmas aksival és korrekt hardverrel rendelkezik, az Android One pedig szélsebesen fut rajta.

A Mi 8 az egyik legolcsóbban elérhető csúcsmobil, amely 100 ezer forint körül kínál csúcsteljesítményt, prémium külsőt, a MIUI pedig csak felteszi a pontot az i-re.

Ha esetleg mobilt most nem szeretnétek venni, akkor is érdemes körbenézni náluk, mivel hatalmas a választék.

Vámmentes szállítás: Priority Line

Forrás: LightInTheBox

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid