Kiszivárogtak a Sony Xperia XZ4 főbb specifikációi

0

A legtöbb okostelefon-gyártóhoz hasonlóan a Sony esetében is a rajongók minden félévben örülhetnek egy vadonatúj csúcskészüléknek. A soron következő zászlóshajó az Xperia XZ4, amelynek a formaterve már egy ideje kiszivárgott. Most legutóbb a telefon hardveres jellemzői jutottak ki különböző online felületekre, lássuk, miket pletykálnak a japánok mobiljának új generációjáról!

Akárcsak a legtöbb 2019-es zászlóshajó esetében, az új Xperia mobil belsejében is Qualcomm Snapdragon 855 lapkakészlet végzi majd a számításokat. A chipsetet nemrég mutatták be, 7 nanométeres csíkszélességgel és opcionálisan választható 5G modemmel kerül majd a mobilok burkolata alá. A kérdés az, vajon a Sony szeretne-e élni az új hálózati megoldás lehetőségeivel, vagy marad az X24-es LTE modemnél, ami alapesetben jár a vadonatúj lapkakészlet mellé.

Koncepció

Az eddig kiszivárgott renderek alapján csinosnak tűnő készülék 6 GB RAM-ot kaphat, amihez 64 vagy 256 GB belső tárhely kérhető. A készüléket teljesen naprakész szoftveres környezettel látja el a gyártó, ennek megfelelően már gyárilag Android 9 Pie operációs rendszert fog futtatni. A jelenlegi értesülések alapján a telefon hardverelemeinek energiaellátását egy 3900 mAh kapacitású akkumulátor végzi majd.

A készülék megjelenítője hajlított peremekkel rendelkező AMOLED panel lesz, igencsak magas, 21:9 képaránnyal, és 6.55 hüvelykes mérettel, ami szintén nem mondható kicsinek. Bennfentes értesülések szerint a kijelzőt az LG gyárthatja majd. Bár a gyártó egyelőre még nem ejtett hivatalosan szót az Xperia XZ4 érkezéséről, a mobilt várhatóan a februári MWC kiállítás keretein belül mutatják be.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid