Kategóriát lép felfelé a Nothing Phone (2)

0

A OnePlus egykori társalapítója által életre hívott Nothing első okostelefonja egy formatervét és külsejét tekintve prémium, hardveres szempontból viszont középkategóriás ajánlat volt. A legfrissebb értesülések szerint Carl Pei idén a külcsínhez szeretné igazítani a mobil belsejében lévő vasat, vagyis a Nothing Phone (2) már egy felsőkategóriás készülék lehet.

Az új értesülések a MySmartPrice jóvoltából váltak közkinccsé, a bennfentesek úgy tudják, hogy a Nothing Phone (2) valamikor az idei év harmadik negyedében debütálhat. Az új modellel elengedik a középkategóriás hardvert, és ezúttal kompromisszummentes specifikációk jellemzik majd az okostelefont. Az előzetes értesülések szerint egy Snapdragon 8-sorozatba tartozó lapkakészlet kerül a mobil burkolata alá, mégpedig egy olyan chipset, amelyet még eddig be sem jelentettek.

Ezek alapján arra lehet következtetni, hogy a Snapdragon 8 Gen 2 Plus kiadása hajthatja a Nothing Phone-ok második generációját. A tavalyi Snapdragon 8+ Gen 1 2022 második felében kezdett feltűnni a mobilok belsejében, bejelentésére pedig májusban került sor. Ami pedig a Nothing Phone (2) további jellemzőit illeti, számítani lehet akár 12 GB RAM-ra, legalább 256 GB belső tárhelyre, egy 120 Hz-es OLED megjelenítőre, valamint egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorra.

További specifikációkat a MySmartPrice nem fed fel, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen még hónapok választanak el bennünket a bejelentéstől és a forgalmazástól. A lényeg, hogy a Nothing Phone (1) megkapja a maga folytatását, ami több szempontból is felülmúlhatja elődjét. Azt mondjuk nem bánnánk, ha árazás tekintetében ez a lehető legkevésbé lenne igaz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid