Ridley Scott, a Szárnyas Fejvadász és az Alien rendezője a Samsung Galaxy S23 Ultrával forgatott rövidfilmet

0

Sir Ridley Scottot valószínűleg nem kell bemutatni az olvasóknak, a rangos rendező olyan művekkel írta be magát a filmtörténelemben, mint a Gladiátor, a Nyolcadik utas a Halál vagy a Szárnyas Fejvadász. Habár akadnak kevésbé jól sikerült alkotások is az életművében – khm Covenant -, Scott zsenialitása vitathatatlan. A filmes nemrég összefogott a Samsunggal, és közösen alkottak egy rövidfilmet. A kreativitást a rendező és társai, a műszaki alapokat a dél-koreai vállalat biztosította, mégpedig egy Galaxy S23 Ultra képében, ezzel készült ugyanis a “Behold” című rövidfilm.

Ha szeretnéd tudni, mire képes egy Oscar-díjas rendező, Flavio Labiano operatőr, valamint a Samsung legújabb és legmenőbb zászlóshajója, akkor érdemes megtekinteni a “Behold” című rövidfilmet. A felvétel nincs négy perces, a történet pedig nincs túlbonyolítva, ugyanakkor rengeteg teret hagy a képzelőerőnek.

A kisfilm röviden összefoglalva egy férfiról szól, akit egy csapat rosszarcú kerget az utcákon. A főszereplő megpróbál elrejtőzni a lincselők elől, eközben talál egy lovat, amelyet később kiszabadít. Ridley Scott rövid mozijában egyaránt találni szívbemarkoló pillanatokat és lelkesítő momentumokat.

A film teljes egészét egy Samsung Galaxy S23 Ultra segítségével forgatták, igaz, kiegészítés gyanánt professzionális felszereléseket is használtak, illetve a felvételeket profi szoftver segítségével szerkesztették, vágták össze. A forgatás folyamatáról werkfilmet is készítettek, amely legalább annyira érdekes, mint maga a rövidfilm.

Azt nem hisszük, hogy Hollywoodban hirtelen Galaxy S23 Ultrára cserélik azt a rengeteg profi kamerát. Ugyanakkor mind a rövidfilm, mind a készítéséről szóló felvétel igazolja, hogy a megfelelő kezekben milyen óriási potenciál rejtőzik a dél-koreaiak vadonatúj zászlóshajójában, illetve annak kamerakészletében, élén a 200 megapixeles elsődleges szenzorral.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid