Kedvező áron jön az Alcatel okosórája

0

Fiatalos, divatos, jól felszerelt és olcsó. Ez volna az Alcatel Onetouch Watch nevű okosórája címszavakban. A dizájnos viselhető kütyü már előrendelhető, és csupán 150 dollárt kérnek érte.

A 2015-ös Las Vegas-i CES expón bemutatott okosóra a mai naptól előrendelhető a gyártó weboldalán, mindössze 149 dollárért. Az ár nagyon jól hangzik, ráadásul egy igen komoly kütyüt kapunk ezért az összegért.

Alcatel-OneTouchWatch-Press

A külsőségeket tekintve az Alcatel Onetouch Watch semmivel nem tűnik rosszabbnak, mint drágább vetélytársai, ugyanis IP67-es minősítéssel (víz- és porálló) ellátott fémburkolatot, 1.22 hüvelykes lekerekített kijelzőt és egy teljes mértékben a kor szellemének megfelelő formatervet kapott. Fontos megemlíteni, hogy a készüléken nem Android Wear, hanem egy saját fejlesztésű, Androidot és iOS-t egyaránt támogató operációs rendszer fut, ami az Alcatel munkatársai szerint sokkal hosszabb üzemidőt képes majd biztosítani. Ez számszerűsítve egyébként 2-5 napot jelent.

Jelenleg csak egy fekete színű óraszíjjal kapható az újdonság, de még idén bővíteni fogják a kínálatot. Több fajta anyagból és színből választhatunk majd a szíjakat illetően, de sajnos ezek nem lesznek cserélhetőek, tehát érdemes jól átgondolni, hogy milyen változatban óhajtjuk megrendelni a készüléket.

A megjelenítő alatti rész megérintésével lehet váltani az óranézet és a készülék menüje között. A kütyü képes számlálni a lépéseinket, számon tudja tartani a bevitt kalóriákat, és a pulzusunkat is meg tudja mérni, egyszóval rendelkezik néhány alapvető fitnesz funkcióval. Az alábbi “hands-on” videón Ti is megtekinthetitek, milyen is lett az Alcatel okosórája:

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid