Képeken a Sony Xperia Z3 Compact!

0

Friss képek szivárogtak ki, amik feltehetően a Sony Xperia Z3 Compact-ról készültek. Persze van egy kis csavar a dologban, hiszen korábban is kikerült már egy fotó a készülékről, ami nem teljesen egyezik mag a mostaniakkal.

Xperia-Z3-Compact_1

A képek mellé néhány kiszivárgott specifikációt is kapunk, miszerint egy 4.6 colos 1080p-s kijelzővel jön majd a Z3 Compact.

Xperia-Z3-Compact_2

A processzor szerepét a Snapdragon 801 tölti majd be, amihez 3GB RAM-ot is kapunk. Hátul találunk még egy 20.7 megapixeles Exmor RS kamerát, ami nem sokban különbözik az elődökétől, elöl pedig egy 5 megapixeles szenzor foglalhat helyet.

Xperia-Z3-Compact_4

A kiszivárgott adatok nagy része valószínűleg megállja a helyét. Mindenképpen valami hasonlóra kell számítani a Sony Xperia Z3 Compact-tól.

Xperia-Z3-Compact_3

A képek eltérését egyelőre nem tudjuk hová tenni (a legészrevehetőbb különbség, hogy a frontkamera nem ugyanazon az oldalon van). Lehet, hogy két különböző változatról van szó, vagy egyszerűen csak az egyik nem valódi.  A korábbi képet itt találod:

Sony Xperia Z3 és Z3 Compact

Sony Xperia Z3 és Z3 Compact

Az Xperia Z3 és a Compact változat is szeptemberben mutatkozhat majd be (a legfrissebb hírek szerint talán szeptember 3-án).

Xperiablog.net

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid