Valódi fotókon a filléres Vernee MIX 2

2

Végre valódi fotók érkeztek a Vernee MIX 2-ről, amely az egyik legolcsóbb “keret nélküli” megoldásnak tűnik, és nagyon tetszetősre sikerült.

Nemrég befutott egy videóelőzetes is a készülékhez, ám ez elég titokzatos, és még nem látszik rajta olyan jól a telefon.

A friss hírek szerint a MIX 2 egy elég nagy, 6 colos kijelzőt kapott, ami 18:9-es képaránnyal rendelkezik.

A képek alapján a 6 colos kijelzővel rendelkező telefon méretei egy 5.5 colos hagyományos telefonnak felelnek meg, hála a vékony káváknak.

A kijelzőről már lehet tudni, hogy Full HD felbontással rendelkezik, és a kép alapján az előlap nagy részét ez teszi majd ki. A gyártó azt ígéri, hogy a telefon keskeny és vékony lesz, ezért nagyon kényelmes lesz kézben tartani.

A beharangozott duál glass dizájn miatt hátul is üveglapot kapunk. Ez egyfajta elegáns, és letisztult külsőt kölcsönös a MIX 2-nek, ami szinte már tükörszerűen csillog.

A MIX 2 lesz a Vernee első duál kamerás modellje, de egyelőre sajnos még nincs az optikákról pontos információ.

Amennyiben megtetszett a Vernee Mix 2, akkor a gyártó weboldalán feliratkozva esélyed nyílik akár nettó 99.99 dolláros áron megvásárolni azt. Összesen 100 darab készüléket osztanak szét ennyiért, és a szerencséseknek lehetősége lesz elsőként kézbe kapni a készüléket.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid