Képeken az eddigi legvékonyabb mobil!

0

Jelenleg még a 4.85 mm-es Oppo R5 számít a világ legvékonyabb mobiljának, de ez nem sokáig lesz így, hiszen a Vivo új készüléke hamarosan az élre tör, ráadásul elég durva fölénnyel.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a kínai gyártó egy 4 mm-nél is vékonyabb készüléket tervez piacra dobni. Akkor nem igazán gondoltuk, hogy tényleg elkészül egy ilyen mobil, most azonban képek is bizonyítják a létezését.

vivo-x5-max-1

Egyes hírek szerint a Vivo X5 Max mindössze 3.75 mm vékony lesz (ezt a képek is alátámasztják), azaz ha két ilyen készüléket helyezünk egymásra, akkor együtt kb. olyan magasak lesznek, mint egy iPhone 5S, ami a 7.6 mm-ével egyébként egyáltalán nem számít vastagnak.

vivo-3-8-mm-vs-iphone

A vékonyságot leszámítva nem sokat tudunk az X5 Max-ról. A TEENA adatai szerint 5.5 colos Full HD-s kijelzővel jön, de talán valószínűbb az 5 colos méret, hardver terén pedig minden bizonnyal egy 8 magos MTK processzort kapunk 2 GB RAM-mal. Érdekesség még, hogy állítólag nem hagyják el a 3.5 mm-es audio kimenetet, de erre is csak akkor derül majd fény, ha megjelenik a mobil. Persze ennél sokkal fontosabb kérdés, hogy milyen üzemidővel kecsegtet majd az újdonság, hiszen egy 3.75 mm-es házba csak egy kifejezetten kisméretű akkumulátor fér el.

vivo-x5-max-2

Egyes források egyébként 4.75 mm-es vékonyságot említenek, tehát nem egyértelmű a dolog, de ezzel még szintén rekorder lenne a készülék. A megjelenés decemberben várható, az ár pedig egyelőre nem ismert.

Gforgames

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid