Így fog kinézni a Huawei P30

0

Szép lassan elkezdtek szállingózni az infók a Huawei P30 szériáról, és ezúttal nem Pro, ha nem a sima változatot vehetjük szemügyre.

Sokan valószínűleg pont az alap P30 modellt várják legjobban, hiszen nyers erőben minden bizonnyal megegyezik majd a P30 Próval, ám várhatóan némi extra hiányában jóval kedvezőbb árcédulával látja el a gyártó. A Kirin 980-as chip tehát biztosra vehető, és valószínűleg a kamerák terén realizálható majd eltérés a Pro verzióval szemben.

A képeken három hátlapi kamerát láthatunk, melyek az elődhöz hasonlóan vertikális elhelyezést kaptak. A kijelzőre vízcsepp alakú notch került, a káva pedig igen vékony, csak úgy, mint a Mate 20 esetében. A színátmenetes külső láttán már nem igazán lepődik meg senki, hiszen a Huawei már jó ideje ezt favorizálja.

A képek alapján kijelenthetjük, hogy a kisebb modell is megkapja a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót, ami remek hír, hiszen ez eddig az abszolút csúcskategória kiváltsága volt. A 6 colos kijelzővel ellátott készülék 149,1 x 71,4 x 7,5 mm méretekkel rendelkezik, ám a kameráknál 9,3 mm lesz a P30 vastagsága. Az USB-C csatlakozó sem számít meglepetésnek, ám az már annál inkább, hogy megmarad a 3.5 mm-es jack csatlakozó, amiért külön jár a piros pont a gyártónak.

A hírek szerint a tripla kamera főszenzora egy 38 MP-es modul lesz, és 5X-ös optikai zoomot kapunk, a szelfikért pedig egy 24 MP-es egység lesz felelős. Szoftveres téren az Android 9.0-ra számíthatunk EMUI 9.0 felülettel.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid