Képeken a Google Pixel 9

0

Korábban már láthattunk renderelt képeket a Pixel 9 sorozat két tagjáról (akkor azt hittük ezektől, hogy az alap és a Pro modell), most viszont feltűnt egy harmadik készülék, és ezzel párhuzamosan sikerült azt is tisztázni, hogy hogyan néz majd ki az új széria.

A legfrissebb hírek szerint lesz egy alap Pixel 9, erről érkeztek most friss képek, ezen kívül pedig lesz két Pro modell, egy kisebb és egy nagyobb méretű. Ezek Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL néven kerülhetnek majd forgalomba. Onnan lehet őket a legjobban megkülönböztetni, hogy az alap változat duál hátlapi kamerával, a Pro kiadások pedig tripla kamerával jönnek.

Google Pixel 9

Az alábbi renderelt képek még nem hivatalosak, de a valós dizájn és méretek alapján készültek, így már nagyjából a végleges kinézetet mutatják. A telefon viszonylag kompakt méretű lesz, 6 col körüli kijelzővel, és természtesen kapható lesz további színekben is, nem csak feketében.

A Pixel 9 egész pontosan 152,8 x 71,9 x 8,5 mm-es lesz a forrás szerint, de a kameráknál 12 mm-re nő a vastagság. A bemutatóra ősszel kerülhet sor, amikor a Pro és a Pro XL modellek is debütálnak. Egyik sem keverendő össze a felső-középkategóriás Pixel 8a-val, ami már májusban bemutatkozhat.

Íme a két másik modell (Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL):

Ez lehet a Pixel 9 Pro (korábban erre hittük azt, hogy az alap Pixel 9)

Ez lehet a Pixel 9 Pro XL

Szintén a Pixel 9 Pro XL

 

Forrás: 91Mobiles

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid