Tesztelték a Samsung Galaxy A55 akkumulátorát

0

Ahogyan korábban a Samsung Galaxy A35-öt, úgy a Galaxy A55-öt is tesztelték a GSMArena munkatársai, akik próbára tették a telefon üzemidejét a különböző felhasználási módok tükrében. Az eredmények érezhetően jobbak a Galaxy A54 esetében mértekhez képest.

A Samsung Galaxy A55 belsejében Exynos 1480 lapkakészlet teljesít szolgálatot, ami papíron jobb energiahatékonysággal kecsegtet. Az energiaellátás feladatát pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja.

Az újságírók érezhető javulást tapasztaltak az üzemidő tekintetében a Galaxy A54-hez képest. Az újdonság mindegyik tesztben jobban teljesített, kivéve a gaminget. A Samsung Galaxy A55 13 óra és 27 perces átlagos aktív működési időt produkált a méréseik során, ami remek eredmények számít. Előrelépés történt internetböngészés és telefonhívások szempontjából, de a legnagyobb javulás a videostreaming esetében érhető tetten.

Amennyiben a kategóriájában hozzá leginkább hasonló kihívóihoz mérjük a Galaxy A55-öt, a Samsung újdonsága mindet lenyomja, kivéve a Nothing Phone (2a)-t. Összességében ki lehet jelenteni, hogy az Exynos 1480 beváltja a hozzá fűzött reményeket, legalábbis energiahatékonyság szempontjából mindenképpen.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid