Képeken a Google Pixel Watch 3 okosóra

0

A Google első okosórája 2022-ben mutatkozott be a nagyközönség előtt, a második generáció pedig tavaly októberben debütált. Ha minden jól megy, idén is kapunk egy új modellt, amelynek külalakját a 91Mobiles és OnLeaks közös munkájának köszönhetően már most megtekinthetjük renderelt képeken.

A nemrég publikált renderek alapján dizájn szempontjából nem igazán érdemes ráizgulni a Google Pixel Watch 3-ra. Az okosóra ugyanis szinte alig különböztethető meg elődeitől. A friss szivárgás értelmében a Pixel Watch 3 1,2 hüvelykes, kör alakú megjelenítővel lesz felszerelve, kap egy digitális koronát a felhasználói felület vezérléséhez, a borítása alá pedig 307 mAh kapacitású akkumulátor kerül.

A méretesebb telep miatt a Pixel Watch 3 némileg vastagabb lesz, mint a Watch 2: 12,3 helyett 14 mm-es házra lehet számítani. Korábban arról lehetett hallani, hogy a Google Pixel Watch 3 kétféle méretben jelenik meg. A vásárlók választhatnak egy 41, illetve egy új, 45 mm-es változat közül.

A Google Pixel Watch 3 október környékén jelenhet meg egy várhatóan 349 dolláros kezdőáron. Sajnálatos módon az is benne van a pakliban, hogy a viselhető eszköz ennél többbe kerül majd, de egyelőre nem szeretnénk találgatni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid