Kiszivárogtak a Xiaomi 15 specifikációi

0

Várhatóan október közepén debütál a Xiaomi 15, amely az első készülék lehet Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlettel a belsejében. A mobil a 15 Pro modellel együtt érkezik majd. Nemrég napvilágra kerültek a várható specifikációk, igaz, egy részükről már nem először hallunk, de az új szivárgás kiváló alkalmat jelent arra, hogy ismét átfussunk a lehetséges jellemzőkön.

Az okostelefon működéséért felelős lapkakészlet adott, a chipset egy 1,5K felbontású, sík kialakítású LTPO OLED megjelenítő takarásában végzi majd a dolgát. A Xiaomi 15 hátlapján 50 megapixeles elsődleges kamera foglalhat helyet egy 1/1,3 hüvelykes szenzorral. A kamerakészlet részét képezi még egy 50 megapixeles ultraszéles látószögű, illetve egy szintén 50 megapixeles 3x telefotó modul is. Mindhárom kamera nagy rekesznyílást kaphat.

A kínai gyártó gondol a hardcore felhasználókra is, ők a Xiaomi 15-öt akár 16 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral is megvásárolhatják majd. Az okostelefon tulajdonosát egy kijelző alá szerelt, új ujjlenyomat-olvasó azonosítja majd, amely végre az ultrahangos konstrukciók közé tartozik. A hírek szerint az okostelefont sztereó hangszórókkal és egy kiváló rezgőmotorral is felszerelik majd, habár az utóbbiról egyelőre nincsenek részletek.

A Xiaomi 15 legalább kétféle színben kerül forgalomba, a készüléket meg lehet majd vásárolni fekete és fehér festéssel is, egyes változatok hátlapja üvegből készülhet, másokat pedig műbőr bevonattal láthatnak el. Az akkumulátor kapacitásáról még nem esett szó, de jó eséllyel sikerül legalább egy kicsit megnövelni az elődhöz képest.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid