Kiszivárogtak az árak: drágul a Galaxy Z Fold 6 és a Z Flip 6 is

0

Számtalan alkalommal szivárogtak már ki előzetes információk a Samsung új hajlítható mobiljainak kapcsán. Nagyjából tudjuk, hogyan fognak kinézni, azt is, hogy milyen hardveres jellemzőket kapnak, illetve legutóbb még az is kiderült, milyen új árnyalatokban tervezik értékesíteni a készülékeket. Most pedig az árak kerültek napvilágra, amelyek sajnos nőttek a tavalyi összegekhez képest.

Szívesen írnánk azt, hogy az árazásával kapcsolatos információk egy kétes, megbízhatatlan forrásból származnak, de sajnos ezeket az OnLeaks és a SmartPrix tette közzé. A szóban forgó oldal és az említett szivárogtató pedig rendszerint olyan jóslatokat és előzetes értesüléseket publikál, amelyek végül szinte mind megvalósulnak.

A Galaxy Z Flip 6 kétféle konfigurációban kerül majd forgalomba, mindkettő 100 dollárral drágul. A bennfentesek szerint a 256 GB-os modell 1099 dollárba fog kerülni, míg az 512 GB-os kiszerelés 1219 dollárt kóstálhat. Az előbbi a jelenlegi árfolyamok mellett nagyjából 403 ezer, az utóbbi pedig 447 ezer forintos összeget jelent.

A Galaxy Z Fold 6 esetében szintén 100 dollárral emelnek. Itt a legolcsóbb modell 1899 dollár lesz, ami durván 702 ezer Ft, ezért az összegért 256 GB tárhely jár, de lesz 512 GB-os és 1 TB-os opció is.

Két fontos dolgot még érdemes megemlíteni:

  • A fenti összegek az amerikai árak, Magyarországon jó eséllyel többet kérnek majd a telefonokért.
  • A Samsung valószínűleg a szokásos bevezető akcióval készül, vagyis az előrendelők eggyel nagyobb tárhelyű verziót kapnak.

A 100 dollárral, vagyis durván 36 ezer Ft-tal megemelt árak némileg meglepetésként érhetnek bennünket, hiszen a korábbi szóbeszédekben arról volt szó, hogy a dél-koreai gyártó azon munkálkodik, hogy minél olcsóbban adhassa a hajlítható mobiljait.

Forrás: Smartprix

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid