Képeken a hajlítható Motorola RAZR (2019)

0

Sok gyártóhoz hasonlóan a Motorola is készül a saját hajlítható telefonjával, ezt több forrásból is tudjuk, ám ők kicsit más irányba indultak el. Míg a legtöbb ilyen készülék inkább tablet, mintsem telefon, addig a RAZR (2019) a kagylómobilok letűnt korát idézi.

Kiszivárgott néhány állítólagos sajtókép a Motorola hajlítható telefonjáról, és ha valóban ilyen lesz, akkor egy igen érdekes kialakítást kapunk. A mobil a szokásosnál jóval hosszúkásabb kinyitva, összezárva pedig egy egész kompakt, könnyen zsebre vágható készülék lehet.

A képek egyébként egybevágnak a Motorola korábban kiszivárgott terveivel, tehát mindenképpen valami hasonló kialakításra számíthatunk.

A 2019-es Motorola Razr a hírek szerint egy 6,2 colos, 22:9-es hajlítható kijelzővel érkezik, a meghajtásról pedig a Snapdragon 710 gondoskodhat, vagyis nem egy csúcskategóriás mobilról van szó, viszont gyengének sem lesz nevezhető. Az alap verzió 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel jöhet, de számítunk egy 6+128 GB-os kiadásra is.

A 2004-es RAZR V3-at idézi az új, hajlítható Motorola

A gyenge pont az akkumulátor lehet, ami állítólag csak 2730 mAh-s lesz, viszont támogatni fogja a 27W-os TurboPower gyorstöltést USB-C porton keresztül. A rendszer természetesen már gyárilag Android 9.0 Pie lesz, az árral kapcsolatban pedig 1500 dollárt pletykálnak. A bemutató ideje sajnos még nem ismert.

Forrás, via PhopneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid