Friss képeken a Huawei P9

1

Már egy jó ideje lehet mindenféle spekulációval találkozni a kínai Huawei következő zászlóshajója kapcsán. Volt szó duál kamera kiépítésről, brutális nyers erővel rendelkező processzorról, illetve hátlapról előlapra költöztetett ujjlenyomat-olvasóról is, na meg persze márciusi debütálásról. A legújabb kiszivárgott képek, amelyeken állítólag a P9 látható, azonban megcáfolják az előbbi állítások egy részét.

A cikkben található képek állítólag hivatalos, a sajtó számára készített renderek, de nyilván ahogyan forrásunk, úgy mi sem vesszük készpénznek az itt látottakat. Amíg nem cáfolták meg őket hivatalosan, addig persze semmi akadálya annak, hogy legalább egy kicsit komolyabban kivesézzük, mit is látunk itt.

Alleged-Huawei-P9-renders-3

A készülék a fotók tanúsága szerint öt különféle színben lesz majd kapható: fekete, szürke, fehér, arany és természetesen rózsaszín. A duál kamera kiosztás ezeken az ábrákon is megtalálható, erről ugye már lehetett hallani, azt azonban nem tudni még, milyen elven fognak működni a lencsék. Talán a Honor 6 Pluszéhoz hasonló koncepción alapulnak majd, ahol két 8 megapixeles szenzor volt összekapcsolva a gyors fókuszálás és a még jobb éjszakai fotózás érdekében.

Alleged-Huawei-P9-renders

A formatervet illetően a fém dominanciája megkérdőjelezhetetlen, és szemlátomást nyoma sincs előlapi menügombnak, az ujjlenyomat-olvasó pedig továbbra is a a telefon hátoldalán található. Ami még érdekes, hogy a kéttónusú LED villanó egy kicsit messzebb került a kamerarendszertől, mint megszokott, és minden bizonnyal egy lézeres szenzor segíti majd az autofókuszt.

Alleged-Huawei-P9-renders-1

Ha esetleg valaki igényelné az eddig spekulált hardveres jellemzők felsorolását a P9 kapcsán: 5.2 hüvelykes kijelző, házon belül fejlesztett Kirin 950 kapka, 4 GB RAM, 3000 mAh-s telep jellemzi majd többek között a készüléket, legalábbis állítólag. A telefonnak – ha hihetünk az eddigi értesüléseknek – négy különböző változata lesz, amelyek egyike sem fog felbukkanni a jövő heti MWC expón.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid