Négy változatban jöhet a Huawei P9

0

A Huawei közeljövőben bemutatásra kerülő zászlóshajója, a P9 egy friss jelentés szerint négy különféle változatban kerülhet az üzletek polcaira. A standard P9 mellett lesz egy pénztárcabarát P9 Lite, a nemrég AnTuTuban feltűnt P9 Max, illetve egy jelenleg még ismeretlen nevű, ám erősebb hardverrel szerelt negyedik variáns. 

A jelentés szerint a névtelen negyedik változat egy kissé nagyobb kijelzőt, valamint több rendszermemóriát kaphat, de a belső tárhely is nagyobb lesz. Dupla lencsés hátlapi kameráról is szó esik, ami egybecseng a korábbi pletykákkal.

A forrás azt állítja, ezen variánsok egyike sem kerül bemutatásra az idei év MWC kiállításán, ami ugyebár a következő hónap végén esedékes. A hivatalos leleplezés több héttel az MWC után történhet, ahogyan arról már korábban is szó esett.

Ami még fontos, hogy a kínai vállalat valószínűleg nem növeli a készülékek kijelzőjének felbontását, így a Nexus 6P maradhat az egyetlen QHD megjelenítővel rendelkező Huawei mobil. A döntés hátterében az energiatakarékosság elve húzódik, a cég emberei szerint a magasabb felbontás még mindig nem éri meg a nagyobb fogyasztást. Persze ezen állításokat a vállalat oldaláról egyelőre senki nem erősítette meg, tehát érdemes fenntartással kezelni az itt leírtakat.

via: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid