Brutális Huawei phablet tűnt fel Kirin 950-es lapkával

0

Aki az okostelefonos világban picit is benne van, biztosan ismeri az AnTuTu nevű szintetikus tesztalkalmazást. Az említett applikáció most egy bestiális hardveres jellemzőkkel bíró Huawei telefont buktatott le, ami P9 Max néven fut.

A P950S kódnévre hallgató masina minden szempontból egy fenevad lesz, bár kisebb kijelzőt kap, mint elődje, a 6.8 colos képernyővel ellátott P8 Max. A “csak” 6.2 hüvelykes, QHD felbontású megjelenítő mögött egy Kirin 950 chipset duruzsol, amelynek erényeit már méltattuk lapunk hasábjain.

huaewi-p9-max-antutu

Ilyen vas mellé már nem is illik 4 GB RAM-nál kevesebb operatív memóriát tenni, ezzel tisztában volt a Huawei is, ráadásul mindezt megfejelte egy 64 GB-os belső tárhellyel. Fontos, hogy a telefon benchmark eredményei (73.759 összpontszám az AnTuTuban) némileg elmaradnak a korábbi Kirin 950-es pontszámoktól, ami talán arra utal, hogy a mobil szoftvere még korántsem öltötte magára végleges formáját.

Huawei-P9-Max-AnTuTu-Scores-267x395

A teszt futtatásakor a készüléken Android 6.0 Marshmallow futott, valószínűleg ez lesz a végleges rendszer is. Végszónak még annyit megemlítenék, hogy a P9 családról azt hallani, hogy duál kamera kiosztást kaphatnak a tagjai, bár még elég kevés konkrét információt tudunk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid