Képeken a Motorola RAZR 50 és a RAZR 50 Ultra

0

Korábban már beszámoltunk arról, hogy milyen jellemzőkre, illetve árazásra lehet számítani a hajlítható kijelzős Motorola RAZR 50 Ultra kapcsán. Az okostelefon azonban nem egyedül lép majd a világot jelentő deszkákra, lesz egy megfizethetőbb párja is, ami Motorola RAZR 50, illetve bizonyos régiókban RAZR 2024 néven jelenik majd meg. Nemrég renderelt képek kerültek napvilágra, melyek közelebbről is megmutatják a két készülék várható formatervét.

Az alapmodell esetében a dizájn változása eléggé szembeötlő. A hátlapot bőrbevonat borítja, amely prémium külalakkal ruházza fel az okostelefont, amit így vélhetően kellemes érzet lesz kézbe venni.

A másik újítás, amely megragadhatja tekintetünket, a még nagyobb külső megjelenítő, amely 3,63 hüvelykes lesz, a gyártása során pedig pOLED technológiát alkalmaznak majd. A belső hajlítható megjelenítő esetében is ezt a technológiát használják.

Utóbbi egy 6,9 hüvelykes, 2640 x 1080 pixel felbontású, 120 Hz-es konstrukció. Az okostelefon 50 megapixeles elsődleges, 13 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 13 megapixeles szelfikamerával lesz felvértezve, utóbbi a belső részre kerül egy kivágásba.

Az okostelefon meghajtásáról állítólag MediaTek Dimensity 7300X 5G lapkakészlet gondoskodik majd, 8 GB RAM-mal, valamint 256 GB háttértárral kiegészítve. Az energiaellátás feladatát pedig egy 4200 mAh kapacitású akkumulátorra bízzák a gyártó mérnökei.

A készülék mérlegre helyezve 188 grammot nyomhat, és szétnyitott állapotában 171 x 74 x 7,2 mm-es dimenziókkal rendelkezhet. A Motorola RAZR 50 várhatóan 899 eurós, vagyis nagyjából 347 ezer forintos áron kerül forgalomba.

A széria másik tagja a Motorola RAZR 50 Ultra, amely bizonyos régiókban RAZR+ 2024 néven kerülhet majd forgalomba. A csúcsmodell jellemzői korábban már napvilágra kerültek, de a renderelt képek érkezése remek alkalmat szolgáltat arra, hogy újra végig vegyük ezeket.

Az okostelefon szintén 6,9 hüvelykes hajlítható megjelenítővel lesz felszerelve, amelyen ugyanúgy 2640 x 1080 képpont sorakozik. A pOLED technológián alapuló panel 165 Hz-es képfrissítési frekvenciát kínál majd. Az okostelefon hátoldalára szintén 50 megapixeles elsődleges modult szerelnek, amely mellé betársul egy 50 megapixeles 2x telefotó kamera, a belső oldalra pedig 32 megapixeles szelfikamerát szerelnek.

Az RAZR 50 Ultra meghajtásáról valószínűleg Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlet fog gondoskodni, 12 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral kiegészítve. A hírek szerint az okostelefon 512 GB-os kiszerelésben is forgalomba kerülhet.

Az akkumulátor valamivel kisebb lesz az alapmodelléhez képest, a 4000 mAh kapacitású telep viszont támogatni fogja a vezeték nélküli töltést. Az említése érdemes jellemzők közé tartozik az IPX8 minősítésnek megfelelő vízálló kialakítás, illetve a készülék által futtatott Android 14 operációs rendszer, amelyet a Hello UI egészít ki mindenféle mesterséges intelligencián alakuló fotó- és videórögzítési, valamint szerkesztési eszközökkel megspékelve.

A Motorola RAZR 50 Ultra várhatóan 1200 eurós, vagyis nagyjából 463 ezer forintos áron kerül forgalomba az Európai Unióban. Az okostelefonok globális bevezetésére valamikor júniusban kerülhet sor.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid