Képeken a Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

0

Ha minden igaz, akkor a Samsung Galaxy Tab S9 táblagépek is a szokottnál hamarabb debütálnak, a Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 okostelefonok társaságában július végén. Most az új széria legnagyobbika mutatja meg dizájnját friss renderelt képeken, amelyek OnLeaks és a MySmartPrice jóvoltából váltak közkinccsé.

Az új képek lényegében megerősítik, hogy a Samsung Galaxy Tab S9 Ultra formatervén az idén nem eszközölnek forradalmi változtatásokat, ugyanúgy marad a 14,6 colos AMOLED megjelenítő 2960 x 1848 pixeles felbontással, és a legtöbbünk számára érthetetlen notch is ott lesz a kettős előlapi kamerával.

Azért a hátlapon akad minimális újítás, a két képrögzítő egység ugyanis saját, különálló fémgyűrűk belsejében foglal helyet, az S Pen-t töltő rész felett. A táblagép állítólag ugyanolyan méretekkel rendelkezik majd, mint a jelenlegi modell, vagyis 326,4 x 208,6 x 5,5 mm-es dimenziókkal, valamint egy picit nagyobb, 737 grammos tömeggel érkezhet.

Ennek a tömegnek a legnagyobb részét valószínűleg a burkolat alá szerelt 11 200 mAh kapacitású akkumulátor teszi majd ki, amely az előzetes értesülések szerint támogatja a 45 wattos gyorstöltést.

A Samsung Galaxy Tab S9 Ultra külső borítása megfelel majd az IP68 minősítés követelményeinek, a készüléken pedig az első bekapcsolást követően Android 13 operációs rendszer fog bennünket fogadni, amelyet a gyártó saját fejlesztésű One UI 5.1 felhasználói felület egészít ki.

A tablet burkolata alatt Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, amely mellé az általunk választott konfigurációtól függően kerülhet 8, 12 vagy akár 16 GB RAM is, a háttértár kapacitása pedig 128, 256 vagy 512 GB-os lehet. A 8/128 GB-os, legolcsóbb modell esetében UFS 3.1 típusú tárolót szerelnek majd a készülékbe, a többi konfigurációba pedig gyorsabb, UFS 4.0 belső tárhely kerül.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid