Képeken a Samsung Galaxy S23 FE

0

A legfrissebb értesülések szerint a Samsung Galaxy S23 FE mégis megjelenik, mégpedig az idei év harmadik negyedévében, igaz, először csak néhány kiválasztott piacon. Habár a dél-koreai gyártó még nem tett említést a készülékről, OnLeaks szorgosságának köszönhetően már idő előtt gyönyörködhetünk annak formatervében.

Mint a közzétett képeken jól látható, a Galaxy S23 FE igencsak hasonlít a Galaxy A54-re, állítólag még a méreteik is egyeznek, vagyis a “pénztárcabarát” zászlóshajó 158 x 76,3 x 8,2 mm-es dimenziókkal rendelkezhet. Az előlapi kamera egy kivágás belsejébe kerül, amely a felső keret alatt középre igazítva található, míg a mobil hátoldalán tripla kamerás képrögzítő rendszerre lehetünk figyelmesek.

A jobboldali kereten hangerőszabályzó is bekapcsológomb található, alul pedig USB-C port, mikrofon és hangszórórács foglal helyet. A felső részen látni egy másik lyukat, vélhetően a másodlagos mikrofonnak, mivel ez a Galaxy A54 esetében is ugyanott volt. A renderelt képeken nem látszik, de a hálózati kártya foglalata is a telefon felső részén lehet.

A kiszivárgott méretek alapján a Samsung Galaxy S23 FE 6,4 hüvelykes megjelenítővel érkezhet, ami nagy valószínűséggel egy AMOLED panel lesz, kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasóval. Ugyanakkor míg a Galaxy A54 mobilitásáért egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor felel, a Galaxy S23 FE jövendőbeli tulajdonosainak be kell érnie egy 4500 mAh-s teleppel, amelyet legfeljebb 25 wattal lehet tölteni.

A készülék belsejében állítólag Exynos 2200 lapkakészlet zakatol majd, függetlenül a forgalmazás helyszínétől, tehát nem lesz Snapdragon chippel szerelt variáns. A házon belül fejlesztett chipset mellé 6 vagy 8 GB RAM-ot pakol a Samsung, a belső tárhely kapacitása pedig 128 vagy 256 GB lehet, kiszereléstől függően. A Samsung Galaxy S23 FE hátoldalára 50 megapixeles elsődleges kamerát szerelnek. A várható ára egyelőre nem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid