Képeken a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

0

Néhány hónappal ezelőtt felszínre került néhány renderelt kép, amelyeken a Samsung Galaxy Xcover Pro 2 pózolt, ám azóta a legfrissebb hírek szerint a készülék végül mint Galaxy Xcover 6 Pro kerülhet forgalomba. A strapabíró okostelefonról újabb képek készültek, amelyen alapvetően ugyanaz a formaterv látható, de azért akadnak változtatások.

A dizájn nagy vonalakban ugyanaz, mint amit korábban láthattunk, de példának okáért a kameralencsék és a gombok körüli rész kapott egy piros festést, ami kihangsúlyozza őket. Ezek egyébként valószínűleg gyorsbillentyű gombok lehetnek, amelyek arra hivatottak, hogy a felhasználó villámgyorsan, a kijelző feloldása nélkül indítson el bizonyos feladatokat, alkalmazásokat.

A korábban napvilágra került adatok alapján az okostelefon belsejében Snapdragon 778G lapkakészlet húzza majd az igát 6 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral kiegészítve. Ez a hardver egy 6,56 hüvelykes, 2408 x 1080 pixel felbontású képernyő mögött teljesít szolgálatot, a panel képfrissítési rátája 60 Hz marad.

A Samsung Galaxy Xcover 6 Pro hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglalhat helyet, amely mellé egy 8 vagy 12 megapixeles ultraszéles látószögű modul kerül. A megjelenítőn lévő szenzorsziget, ha minden igaz, egy 13 megapixeles képrögzítő egységet foglal majd magában. A strapabíró mobil energiaellátását egy kivehető (!) 4050 mAh kapacitású akkumulátor fogja biztosítani, és mint látható, a készüléket bele lehet majd helyezni egy kétpines dokkolóba, amely alkalmas lesz arra, hogy akár több ilyen típusú telefont is egyszerre töltsön fel.

A mobil várhatóan 169 x 80 x 10 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni, miközben 235 grammot nyom. A külső borítása többek között megfelel majd az IP68 szabványnak. Egyelőre nem tudni, hogy a Samsung Galaxy Xcover 6 Pro mikor mutatkozhat be a nagyvilág előtt, és sajnos az ára sem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid