Képeken a Samsung Galaxy Z Fold 3, végre megkapjuk az S Pen támogatást

0

A Samsung hamarosan bemutatja új hajlítható telefonjait, a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 készülékeket, és most meg is érkeztek az első valódi sajtóképek.

Az ismert szivárogtató, @evleaks buktatta le a Samsung Galaxy Z Fold 3-at, ami egy valódi zászlóshajó lesz, olyannyira, hogy a Note mobilok szerepét is megpróbálja valamelyest betölteni. Idén ugyebár nem számítunk új Galaxy Note csúcsmodellre, viszont a Z Fold 3 megkapja az S Pen támogatást.

Ami elsőnek feltűnhet, hogy a hátlapi kamerák dizájnja eltér az S21 modellekétől, ezúttal nem nyúlik ki a sziget a telefon széléig, egy sokkal visszafogottabb, szolidabb kialakítást kapunk. A három érzékelő a szokásos fő kamera, telefotó egység és ultraszéles optika trió lehet. A pontosabb részletek még nem ismertek, de túl sok meglepetésre nem számítunk a hátlapi kamerák terén.

A szelfikameránál azonban már lehetnek érdekességek, a belső, nagy kijelző ugyanis a korábbi hírek szerint egy rejtett megoldással bír majd a már megszokott kameralyuk helyett. A sajtóképeken viszont érdekes módon látszódik a kamera, tehát vagy mégsem kapja meg a Samsung mobilja a forradalmi újítást, vagy pedig egyszerűen csak nem lesz teljesen láthatatlan a szenzor.

A Galaxy Z Fold 3 mellett mutatkozik majd be a Z Flip 3 is, ami a kagylómobilok formavilágát hozza el modernebb kiadásban. Itt duál hátlapi kamera és másodlagos kijelző látható a hátlapon, a nagyobb belső kijelző egyelőre nem mutatkozott meg. A debütálásra júliusban vagy augusztus első felében kerülhet sor, de hivatalos időpont még nincs.

Forrás, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid