Képeken a Samsung Galaxy Z Fold 6

0

Habár már itt vannak nekünk a Samsung Galaxy S24 készülékek, idén még számíthatunk zászlóshajókra a dél-koreai gyártó jóvoltából. Így van, a hajlítható mobilokról beszélünk, amelyeknek nyáron debütál a következő generációja. Amíg ők befutnak, még eltelik pár hónap, de Onleaks szivárogtató jóvoltából már most megnézhetjük magunknak Samsung Galaxy Z Fold 6-ot.

A renderek alapján a dizájn nem fog forradalmi módon megújulni, nagyjából ugyanaz a látvány fogad bennünket, mint a Galaxy Z Fold 4 vagy a Galaxy Z Fold 5 esetében, ugyanakkor a sarkok egy kicsit szögletesebbek lettek, az oldalak pedig teljesen laposak. Összességében kicsit a Galaxy S24 Ultra dizájnja köszön vissza.

Valószínűleg senki nem hörren fel a meglepetéstől, ha eláruljuk, hogy a mobil meghajtásáról Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet gondoskodik, és számítani lehet arra, hogy a Galaxy AI, vagyis a Samsung mesterséges intelligencia funkcióit magában foglaló csomag is részét képezi majd a hajlítható mobil szoftverének.

Onleaks szerint a Samsung Galaxy Z Fold 6 egy 7,6 hüvelykes hajlítható képernyővel rendelkezik majd, és kinyitott állapotban 153,5 x 132,5 x 6,1 mm-es dimenziókkal bír. Ezek alapján a mobil 1,4 mm-rel lesz rövidebb, illetve 2,6 mm-rel szélesebb, mint elődje, a Galaxy Z Fold 5.

Ha valaki arra számított, hogy a Samsung végre meglépi ennél a generációnál, hogy kiépít a készülék testén belül egy tárolót az S Pen tollnak, akkor csalódnia kell, mert ilyen foglalat továbbra sem lesz az okostelefonban. A változatlan vastagság pedig hasonló belső kialakításra utal, beleértve a zsanért is, ami valószínűleg nem kap komolyabb átdolgozást. Jó eséllyel még a porállóságot sem kapjuk meg, pedig annak nagyon itt volna már az ideje.

A Samsung Galaxy Z Fold 6 külső képernyője 6,2 hüvelykes képátlóval bírhat, támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési rátát, maximális fényereje pedig elérheti a 2600 nitet. A képeket publikáló forrás még azt is hozzáteszi, hogy a Samsung a készüléket One UI 6.1.1 interfésszel dobja piacra, amely nyilván Android 14 alapokon nyugszik majd. Az okostelefon 7 nagyobb Android főverziót magában foglaló rendszerfrissítést, és 7 évig tartó biztonsági foltozást kaphat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid