Képeken a Sony Xperia 10 III

0

Tavaly februárban debütált a Sony Xperia 10 II, azaz hamarosan itt az ideje az utódnak, ami most ki is szivárgott pár renderelt kép formájában. A dizájn mellett ráadásul néhány információmorzsát is kaptunk.

Az alábbi renderelt képeket az ismert szivárogtató, @OnLeaks tette közzé a középkategóriába érkező Sony Xperia 10 III-ról. Ezek még nem a hivatalos sajtóképek, de a valós méretek és dizájn alapján lettek megszerkesztve, így valószínűleg nagyon közel állnak a végleges kinézethez.

A telefonról úgy tudjuk, hogy 154,4 x 68,4 x 8,3 mm-es lesz a háza, ami valamivel kisebb, mint az elődé (157 x 69 x 8,2 mm), legalábbis a magasság és a szélesség tekintetében. A kijelző marad 6 colos, ami azt jelenti, hogy vékonyabb kávái lesznek a telefonnak. Notch vagy kameralyuk pedig továbbra sem fog belerondítani a képernyőbe. A szelfikamera a felső keretre fog kerülni szokás szerint, és marad a 8 MP-es felbontás.

A hátlapi kamerákról egyelőre nem közölt információt a szivárogtató, de korábbi pletykák szerint 12 MP-es fő szenzorra, 8 MP-es telefotó optikára és szintén 8 MP-es ultraszéles látószögű egységre lehet számítani.

Jó hír, hogy marad a sztereó hangszóró és a 3,5 mm-es jack csatlakozó is. Az ujjlenyomat-olvasó pedig a bekapcsoló gombban lesz.

A középkategóriás Sony Xperia 10 III bemutatója februárban várható, de még nincs kitűzve a bemutató pontos időpontja.

Forrás, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid