Képeken a Xiaomi Redmi 7

0

Hála istennek a Xiaomi egészen soká csatlakozott a szenzorsziget őrülethez, de a Mi 8 mobilok májusban már ezzel a formatervi elemmel debütáltak a nagyközönség előtt. A későbbiekben a Pocophone F1, és néhány Redmi 6 változat követte a csúcsmodellek példáját. Egy Xiaomi Redmi 7 szériás okostelefon nemrég feltűnt a színen, és úgy néz ki, hogy egy egészen ízléses, vízcsepp alakú notchot szerelnek majd az előlapjára.

Egy Xiaomi M1901F9T modellszámot viselő készülék jelent meg a TENAA, vagyis a kínai telekommunikációs hivatal adatbázisában. Ameddig az iroda nem adja áldását rá, semmilyen okostelefon nem kerülhet forgalomba a népköztársaság határain belül, a tanúsítvány folyamata afféle melléktermékeként pedig jellemzők és képek kerülnek nyilvánosságra az adott készülékről, jóval a bemutató előtt. Most is ez történt, ugyanis némi képanyag került a hivatal weboldalára egy olyan mobilról, ami a modellszáma alapján a Xiaomi Redmi 7 termékcsalád tagja lehet.

Az apró szenzorszigetet leszámítva egy egészen hétköznapi dizájn tárul a szemünk elé, gombok a jobb oldalon, ujjlenyomat-olvasó a hátoldalra szerelve, és vertikálisan kialakított duál képrögzítő egységet kapunk.

A TENAA listázás csupán néhány nagyon alapvető hardveres jellemzőt oszt meg a kíváncsi tech rajongókkal, így tudjuk, hogy a megjelenítő képátlója 5.84 colos lesz, a burkolat alatt pedig egy 2900 mAh kapacitású akkumulátor szavatolja a telefon hordozhatóságát. Az elsődleges kamerarendszert mesterséges intelligencia támogatja majd a képek rögzítésében, de hogy azt pontosan miként teszi, egyelőre nem tudjuk.

Update: közben befutott néhány további jellemző, szintén a TENAA jóvoltából. A készülék olyan nyolcmagos processzorral kerül forgalomba, amelyben 2.3 GHz-es órajelen pörögnek a magok. Ha minden igaz, legalább 11 színben lesz kapható a mobil, így egy fiatalos és sokszínű telefon születésének lehetünk szemtanúi. Többféle RAM és belső tárhely opció lesz, 3, 4, 6 GB RAM és 32, 64, 128 GB belső háttértár közül választhatunk majd. Az 5.84 hüvelykes képernyő Full HD+ felbontást és 19:9 képarányt kaphat. Az elsődleges kamera 12, míg az előlapi 8 megapixeles felbontással rendelkezhet, a szoftveres oldalt Android 8.1 Oreo operációs rendszer reprezentálja, MIUI köntösbe öltöztetve. A Xiaomi Redmi 7 szériás mobil 147.7 x 71.9 x 7.8 mm-es dimenziókkal bír, miközben 150 grammot nyomhat a mérlegen.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid