Képen a BlackBerry első vízálló telefonja

0

Amint azt tudjátok, a BlackBerry hamarosan egy újabb mobillal fog előrukkolni, amely eddig a Krypton kódnéven futott. Most napvilágra került egy kép, amin a készülék látható, ráadásul az is kiderült, hogy mi lesz majd a telefon végleges neve, ha majd piacra kerül. A Superman rajongók most biztosan szomorúak lesznek… 

A telefon végleges neve BlackBerry Motion lesz, és egy frissen feltűnt kép most betekintést ad a kanadaiak újdonságának formatervébe. A telefon egyik nagy újítása az IP67-es vízállóság lehet, amire eddig nem volt példa a gyártó készülékeinél.

Az első és legfontosabb látnivaló az, hogy nincsen fizikai billentyűzet, ami egyébként a BlackBerry telefonok egyik védjegye volt hosszú éveken át. Persze akadt már olyan mobilja a cégnek, amelyről hiányzott ez az ikonikus fícsör, így aztán annak hiánya különösebben nem kavarhat fel minket.

Jobban megnézve a telefont, olyan mintha egy billentyűzet nélküli változatát látnánk a Keyone-nak, ami a vállalat egy korábbi terméke az idei év elejéről. A BlackBerry Motion hardveres összetétele cseppet sem mondható eget rengetőnek, de az eddigiek alapján egy elég korrekt középkategóriás masina képe rajzolódhat ki lelki szemeink előtt. Az értesülések szerint a telefon burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 625, esetleg 626 lapkakészlet végzi majd a számításokat, amihez még oda pakolnak 4 GB operatív memóriát is. Az akkumulátor kapacitása várhatóan 4000 milliamperóra lesz, ami a fent említett chipsettel párosítva igencsak decens üzemidővel kecsegtet. A képernyő felbontása valószínűleg Full HD lesz, a kijelző mérete pedig biztosan meg fog nőni, hiszen nem lesz fizikai billentyűzet ami elvegyen a területéből.

GSMArena, CrackBerry

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid