Új taggal bővült az Asus Zenfone 4 család

0

Nem telt el túl sok idő azóta, hogy bemutatták az Asus Zenfone 4 családot, ami szinten minden felhasználó igényt igyekszik lefedni. A széria egy újabb taggal gyarapodott a mai napon, amikor is csendesen, minden felhajtás nélkül az útjára indították a Fülöp-szigeteken a Zenfone 4 Selfie Lite-ot. Immáron ez a harmadik Zenfone 4 Selfie verzió.

A mobil az Asus Fülöp-szigeteki részlegének weboldalán tűnt fel, és mint ahogyan a nevéből is sejthető nem éppen az acélos specifikációkkal fog hódítani. Egy középkategóriás, de inkább alsóházas masináról van szó. Az önfotózás természetesen ennél a telefonnál is kiemelt jelentőséggel bír, az előlapi kamera egy 13 megapixeles f/2.0 rekeszértékkel ellátott apparátus, amelyet LED villanó segít a gyengébb fénykörülmények között. A hátoldalra szerelt elsődleges kamera felbontása ugyanúgy 13 megapixel, de ennél többet a gyártó nem fedett fel a szenzorról.

A kijelző képátlója 5.5 col, de azt hogy pontosan milyen felbontásban feszítenek rajta a pixelek, szintén nem tették közzé (a többi hardveres összetevő alapján egy HD panelre lehet tippelni). A beltartalom is ehhez mért, egy Qualcomm Snapdragon 425 dolgozik a burkolat alatt, ami négy darab Cortex-A53 magot állít csatasorba. A rendszermemória 2 GB-os, a belső tárhely pedig kiszereléstől függően lehet 16 vagy 32 GB.

A készülék méretei nem változtak, egy ugyanolyan  155.7 x 75.9 x 7.9 mm-es házat kapott mint testvérei, a belsejében 3000 milliamperórás akkumulátorral. A mobilon Android Nougat rendszer fut, a pontos verziószám egyelőre nem publikus, az operációs rendszert pedig ZenUI öltözteti, ami ugyebár az Asus saját fejlesztése.

A mobil 153 és 173 dolláros áron lesz kapható a Fülöp-szigeteken, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy más piacokon vajon elérhető lesz-e a frissen leleplezett készülék. Mondjuk a jellemzőkhöz mérten kicsit borsosak ezek az árak. Ti mit gondoltok?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid