Keret nélküli kijelzős TP-Link csúcsmobil készül

1

A TP-Link elsősorban a különféle hálózati megoldásairól ismert, de már egy jó ideje benne vannak az okostelefonos bizniszben is. Időről időre piacra dobnak egy készüléket, és most is dolgoznak egy friss modellen.

A források szerint az egyelőre név nélküli – ám vélhetően a magyar fül számára bátorítóan ható Neffos almárka alá tartozó – okostelefon belsejében Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet végzi majd a számításokat. A mobil a felső ligában fog játszani, ehhez mérten duál kamerakészletet kaphat, és 18:9 képaránnyal rendelkező kijelzőt. A lekerített peremekkel szegélyezett megjelenítő mellett már nem fér el a biometrikus szenzor, így egy hátlapi ujjlenyomat-olvasóra számíthatunk.

Ilyen lehet a TP-Link csúcstelefonja

Az említett érzékelő felett a duál kamera foglal helyett, az egyik szenzor 16, a másik pedig 20 megapixeles, állítólag kétszeres optikai zoommal felvértezve. Az előlapon 16 megapixeles kamerával csinálhatunk szelfiket. A beltartalomhoz visszatérve: a készülék 6 GB RAM-ot állít majd a processzor mellé csatasorba, a belső tárhely kapacitása egyelőre ismeretlen.

A TP-Link telefonok általában alsó-, illetve középkategóriásak, így aztán egy ilyen készülék piacra dobása komoly váltást jelentene a cég stratégiájában, már ami az okosmobilokat illeti. Egyelőre persze semmi nem hivatalos az itt olvasható dolgokból, így mérget nem szabad venni rájuk, viszont érdemes szemmel tartani a routergyártó vállalatot, hogy vajon mivel lep meg minket a jövőben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid