Készülnek a OnePlus hajlítható mobiljai

0

A múltban már többször csiripeltek arról a madarak, hogy a OnePlus is szeretne beszállni azok közé a gyártók közé, amelyek valamilyen hajlítható képernyős okostelefonnal rendelkeznek, de konkrétumokat eddig nem hallhattunk. A kínai vállalat most levédett két nevet, két készüléknek, ezek pedig egyértelműen flexibilis panellel szerelt modellek lesznek, hiszen az egyik oltalom alá helyezett név a OnePlus V Fold, a másik pedig a OnePlus V Flip.

A híreket még izgalmasabbá teszi az, hogy állítólag a két okostelefon még az idén meg fog jelenni. Mi több, a OnePlus jelenleg is tesztel legalább egyet ezek közül a készülékek közül több európai régióban. Visszatérve a levédett elnevezésekhez, a OnePlus szemlátomást a Samsungtól merített ihletet saját hajlítható okostelefonjai elnevezéséhez, így aztán könnyen kitalálható, hogy melyik milyen kialakítással fog rendelkezni. A Fold modell vélhetően egy méretesebb, multitaszkingra kiélezett masina lesz, míg a Flip variáns esetében a kompakt méret és a hordozhatóság lesz fókuszban.

A híreket publikáló szivárogtató azt állítja, hogy legalább az egyik modell prototípusát most is tesztelik több európai régióban is párhuzamosan. Korábban napvilágra került részletek alapján a hajlítható képernyős OnePlus modellek megjelenésére még az idén számítani lehet. Hardveres jellemzőkről egyelőre nem esett szó pletyka szinten sem, de azért van néhány sejtésünk.

Mivel a OnePlus és az Oppo közös kutatási és fejlesztési részleggel bír, és az előbbi már rendelkezik némi tapasztalattal a hajlítható képernyős mobilok terén – gondoljunk csak az olyan készülékekre, mint az Oppo Find N2 vagy a Find N2 Flip – számítani lehet arra, hogy ezt a tudást felhasználják a telefonok tervezésekor.

Oppo Find N2

Olyan feltételezések is vannak, melyek szerint a Pro modelleket a jövőben egy hajlítható okostelefon válthatja fel a OnePlus kínálatában. Az biztos, hogy Pro készülék nem érkezik mostanában. A OnePlus 11 február 7-re időzített globális megjelenésekor a telefon nem egyedül lép a világot jelentő deszkákra, de társaságában nem lesz semmilyen Pro kiadás, helyette vezeték nélküli fülhallgatóra, illetve a gyártó első táblagépének bemutatójára lehet majd készülni.

Forrás: Android Authority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid