Két hordozható monitort árazott le a Cafago

0

Igazán profi módon dolgozni egy ultraszéles kijelzővel, vagy két monitoros setuppal lehet, de mi van akkor, az embernek laptopja, mobilja vagy mini PC-je van, és ritkán tartózkodik egy helyben? Ilyenkor jönnek képbe a hordozható monitorok, amelyek extra kijelzőfelületet adnak a már meglévő mellé, legyen szó táblagépről, laptopról vagy mondjuk egy asztali rendszert is futtató okostelefonról, így pedig sokkal gördülékenyebbé és kényelmesebbé válik a munka. A Cafago webáruházában most akciós áron kapható két témába vágó modell, az egyik egy általános felhasználásra szánt hordozható monitor, a másik pedig egy spéci cucc kifejezetten kamerákhoz, extrém magas fényerővel.

15,6 colos hordozható OEM monitor

 

Ez a készülék alapvetően egy 15,6 colos Full HD IPS kijelző, ráadásul beépített sztereó hangszórókkal is rendelkezik, így gyakorlatilag a videójel átviteléhez egy USB-C kábelen kívül nincs is másra szükség. A hordozható monitor mindössze 700 grammot nyom, rendelkezik saját fülhallgató kimenettel, jelátvitelre egyébként használható sima HDMI vezeték is, az ára ellátást pedig USB-C porton keresztül lehet megoldani. A legtöbb ehhez hasonló szerkezet külső akkumulátorról is képes működni, már amennyiben a felhasznált telep tudja a megfelelő áramerősséget és feszültséget biztosítani, így akár mondjuk egy Nintendo Switch mellé is használhatjuk a hosszú vonatutak közben. Ha pedig laptop mellé vetjük be, plusz munkafelületet nyerünk, amelynek előnyeit felesleges volna ecsetelni. A készülék 134,37 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nettó 39 500 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

FEELWORLD FW279S 7 hüvelykes kijelző 2200 nites fényerővel

Ez egy tagadhatatlanul professzionális eszköz, amit kamerák mellé lehet többek között használni, és kifejezetten alkalmas a kültéri munkára, hiszen a 7 hüvelykes 1920 x 1200 pixeles kijelző képes akár 2200 nites fényerővel is működni. Egyébiránt a FW279S kijelzője IPS képernyő, tehát a betekintési szögekkel sem lesz probléma. A készülék a legtöbb kamerával kompatibilis, az egyszerű és praktikus kialakítása végett pedig nagyon könnyű lesz vele bánni. Az képernyőt használhatjuk hálózati áramról, vagy akár akkumulátorral is, a bemenő videójel lehet akár 4K felbontású, bár ezt nyilván nem tudja megjeleníteni, a dekódolással nem lesz probléma. A hordozható megjelenítő használható projektorokkal és vezeték nélküli transzmitterekkel is. Egy szónak is száz a vége, a FEELWORLD 7 colos kijelzője elsősorban profi felhasználásra lett tervezve, ehhez mért az ár is, ami 288,39 dollár, ez magyar pénzben nagyjából nettó 84 500 forintot jelent. Ha szeretnél többet tudni a szerkezetről, netán rendelnél egyet, akkor érdemes erre a linkre kattintani!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid