Közösségi oldal lesz a Google Térképből

0

A Google Térkép rengeteget fejlődött az elmúlt évek során, és mára a mobilosok első számú navigációs alkalmazásává nőtte ki magát. Most újabb mérföldkövet jelentett be a keresőóriás, szélesebb körben is elérhetővé tették a “követés” funkciót, amivel egy valódi közösségi platformmá növi ki magát az app.

A Google már tavaly elkezdett kísérletezni a követés funkcióval, de első körben még csak a “helyi idegenvezető” rangú felhasználókat lehetett követni. Most viszont kiterjesztették a lehetőséget az összes felhasználóra, és el is kezdték kiadni világszerte az új frissítést.

A felhasználók profiloldala olyasmi lett, mint Twitteren vagy Instagramon, felül van a profilkép, mellette megtalálható a követés gomb, illetve látszik a követők és a követések száma is.

Alapvetően bárkit lehet követni, és ezután a Frissítések fülön meg fognak jelenni az illető bejegyzései, képei, ajánlásai. Minket is követhetnek mások, de be lehet állítani, hogy a fiókunk korlátozott legyen, ilyenkor csak elfogadás után követhetnek minket a többiek.

Az újítások nem mindenkinél egyszerre jelennek meg, beletelhet egy kis időbe, mire a többségnél megjelenik a frissítés.

Forrás: Google, via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid