Két méretben és verzióban jöhet a Samsung Galaxy Note 10

0

A Samsung Note szériájának kijelzője az évek során folyamatosan növekedett, így mondhatni elkerülhetetlenné vált egy kisebb verzió eljövetele, amely a hírek szerint már idén megérkezhet a felhasználókhoz.

A mobiltrend alapvetően minden évben hoz valami apró újítást, ám egy dolog állandó. A kijelzők egyre csak nőnek, és még régen ez furcsának tűnhetett, mára már meg sem lepődünk a 6-6,5 colos képernyővel ellátott készülékeken. Mivel a Galaxy S10 széria is továbblépett ezen a téren, így a Note 10 esetében sem várhatunk mást.

A Samsung Galaxy S10 5G-s verziója már 6,7 colos panelt kapott, az új Note pedig még ezen is túlnőhet. Ám itt jön a képbe, hogy a Samsung egyértelműen próbálja szélesíteni a palettáját, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Galaxy S10e megjelenése, amely nagyon kompakt mérettel rendelkezik.

Koreai források szerint ezt a vonalat követheti a Samsung népszerű phablet szériája is, ami idén egy kisebb kijelzővel szerelt variánst is kap. Míg a Note 10 6,75 colos kijelzővel érkezhet, addig a kisebb tesó (Note 10e) egy kompaktabb, és a Galaxy S10e-hez hasonlóan hagyományosabb panelt kaphat, hajlított szélek nélkül.

Egyelőre még korai lenne bármilyen következtetés levonni a hírekből, hiszen még olyan felvetésről is hallani, miszerint Európában csak a kisebb verzió jelenne meg. A méretcsökkenés mértéke is kérdéses, de mi egy 6,4 col körüli verzióra tennénk le a voksunkat. Ez dimenziókban mindenképp kisebb lenne a Note 9-nél, ám még kényelmesen elférne benne az S Pen, és akár egy nagyobb méretű akkumulátor is.

Forrás: PhoneArena

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid