Újabb képeken a OnePlus 7

0

Az előző hónapban CAD rendereken láthattuk a OnePlus 7-et, ezek a számítógépen szerkesztett képek lebuktatták a készülék dizájnját, és most a mobilhoz szánt tartozékokról készült hasonló jellegű képi anyag fedi fel a még megmaradt titkokat. Az alábbiakban újfent megerősítést nyer a szinte teljesen keret nélküli, és szenzorszigettől mentes képernyő, valamint a hátlapi triplakamerás képrögzítő apparátus.

Ezek a OnePlus 7 tokokról készült renderek láttatni engedik a készülék káváktól alig ölelt képernyőjét, a mobil felső részéből felbukkanó előlapi kamerát, és a három szenzort magában foglaló elsődleges képrögzítő egységet.

A kijelző valóban gyönyörű, szinte nincsenek is körülötte keretek, talán az alsó káva az, ami némileg vastagabb, de még így is alig látható.

A OnePlus 7 hangerő szabályzó billentyűi a bal oldalon találhatóak, akárcsak a bekapcsoló gomb.

A SIM foglalat a készülék aljára került, így az USB-C port, az elsődleges mikrofon, valamint a hangszórók közeli szomszédja lett.

Sajnos a OnePlus 7 3,5 mm-es jack aljzat nélkül debütál, bár ez kevesek számára okozhat meglepetést, hiszen már az előző generáción sem volt fülhallgató kimenet.

Azon se fog megrökönyödni senki, hogy sehol nem látni hátlapi ujjlenyomat-olvasót, mivel – akárcsak a OnePlus 6T esetében – a biometrikus szenzor a megjelenítőben foglal helyet.

Amennyiben érdekelnek a OnePlus 7 korábban kiszivárgott jellemzői, illetve a telefonnal kapcsolatos pletykák, ajánljuk tovabbi cikkeinket megtekintésre!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid