Két új videón alázza a Samsung az iPhone 6-ot

6

A Samsung és az Apple gigantikus háborúja már régóta tart, de az előbbi talán kicsit aktívabb a másik lejáratásában. A dél-koreai gyártó most két új videóban szól be keményen az almás cégnek.

Mindkét videón a Galaxy S6 edge és az iPhone 6 kerül összehasonlításra, és természetesen olyan dolgokat hallhatunk, amikben a Samsung mobilja veri az Apple-jét.

Az első felvétel a lehajló kijelzőrész előnyeiről szól. Az S6 edge oldala színesen világít, amikor valamelyik kedvenc ismerősünk hív minket. Az iPhone sajnos nem tud ilyet, de legalább van benne rezgő funkció. A Samsung mobil oldala ráadásul sok minden másra is jó, megjeleníti az időt, az SMS-eket, a híreket, az e-maileket és még jó pár dolgot. Ezzel szemben az iPhone 6 oldala annyit tud felmutatni, hogy vannak rajta gombok. Nagyjából ezek hangzanak el a videóban.

A második videóból kiderül, hogy az S6 edge már gyárilag támogatja a vezeték nélküli töltést, míg az Apple készüléke nem. A szelfikamera szintén jobb a Samsungnál, hiszen széles látószöggel bír, a iPhone 6 esetében viszont sajnos már lemarad a nagyi a csoportképről.

https://www.youtube.com/watch?v=uyMTAKx5BEA

Végül pedig nézzük a videók szlogenjét, ami valahogy így hangzik: Ha kiszámolod, akkor egyértelművé válik, hogy 6 nagyobb (jobb), mint 6.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid