Ősszel érkezik a Star Wars: Uprising

0

Egy újabb Star Wars játék áll fejlesztés alatt, ami Uprising néven érkezik majd valamikor ősszel a Google Play Áruházba. Az applikáció a Kabam, a Disney és a LucasFilm közös munkájának lesz a gyümölcse, és a szerepjátékok rajongóit fogja megcélozni.

Star Wars-Uprising

A Star Wars: Uprising mély szerepjáték élménnyel kecsegtet, ami természetesen a Star Wars filmek és játékok univerzumában fog játszódni, mégpedig a Jedi Visszatér és az idén debütáló új rész eseményei között. A játékosok saját egyedi karaktert alkothatnak, küldetéseket teljesíthetnek, felszerelésekhez és különféle képzettségekhez juthatnak hozzá.

Star Wars-Uprising

Utóbbiakat kombinálva lehet belőlünk Csempész, Fejvadász, Lázadó Gerilla, Diplomata, Szerencsevadász vagy bármi más. Lehetőségünk lesz csapatok alkotására, és játszhatnak akár együtt a barátainkkal is. A játéknak már van saját weboldala, ahol fel lehet iratkozni, és akár exkluzív tartalmakat is nyerhetnek a szerencsés kiválasztottak. A Star Wars: Uprising béta tesztelése valamikor a hetekben megindul, és mint ahogyan a cikk elején említettem, ősszel meg is érkezik a játék.

AndroidSpin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid