Két új Xiaomi mobil tűnt fel

0

A közelmúltban kiszivárgott két kép, amelyeken állítólag eddig be nem jelentett Xiaomi mobilokat lehet látni. A sejtések szerint az egyik nem más, mint a Xiaomi Mi5, míg a másikban a Xiaomi Redmi Note 2-t tisztelhetjük.

Az állítólagos Xiaomi Mi5 fotón egy nagyon érdekes duál-kamera kiépítést láthatunk ikervillanóval. A keret fémnek tűnik, a hátlap pedig talán üveg, ami a széleken kicsit lehajlik.

allitolagos mi5

A Xiaomi Mi5-öt illetően a következőkre érdemes számítani: Snapdragon 820-as lapka, 4 GB RAM és 5.3 colos QHD kijelző.

A Redmi Note 2-nek tartott mobilról készült fotón más érdekességet látni.

allitolagos redmi note 2

A hátlapon egy ujjlenyomat-olvasó virít, pontosan a kamera és a vaku alatt. Ez megerősíti a korábban kiszivárgott információkat, amelyek hasonló felépítésről tudósítottak. A Redmi Note 2 Snapdragon 410 chipsettel, 5.5 hüvelykes HD megjelenítővel, és 13 megapixeles elsődleges kamerával érkezhet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid